torstai 14. elokuuta 2014

Kauneutta luonnosta - Lakshmi & luonnonkosmetiikan edut


Mikä?
Lakshmi on italialainen luomulaatuinen kosmetiikkasarja. Tuotteiden jäljitettävissä olevat puhtaat raaka-aineet saadaan luonnosta. Kasviperäisissä raaka-aineissa suositaan luomua. Lakshmi on toiminnassaan eettinen ja kaikki raaka-aineet kerätään aina luontoa kunnioittaen. Lakshmin tuotteet on palkittu ICEA:n (Institute for Ethical and Environmental Certification) sertifikaatilla. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa koskee tiukat säädökset tuotteiden sisältöön ja valmistusmenetelmiin liittyen. Lakshmi hyödyntää tuotteissaan erityisesti ayurvedisia yrttejä, jalokivista saatavia uutteita sekä eteerisiä kasviöljyjä. Pakkausmateriaaleinaan Lakshmi käyttää esimerkiksi lasia ja kierrätettävää muovia. Tuotteiden säilyvyys taataan tietyillä luonnonaineilla, joita ovat esimerkiksi eteeriset öljyt ja E-vitamiini. Lakshmille tärkeitä arvoja ovat terveellisyys, ekologisuus ja kokonaisvaltaisuus. Tuotesarjana Lakshmi on helppo ja varma valinta!


Kauneusfilosofia
Lakshmi pohjautuu noin 5000 vuotta sitten syntyneeseen ayurvediseen hoitofilosofiaan, jonka perusajatuksena on, että ulkoinen kauneus on riippuvainen kehon sisäisestä hyvinvoinnista ja tasapainosta. Lakshmi ei hoida ihoa vain päältä, vaan se tarjoaa hoitomenetelmiä, tuotteita ja ohjeita koko kehon tasapainon edistämiseksi. Lakshmissa yhdistyvät luonnon parantavat voimat orgaanisesti viljeltyihin raaka-aineisiin sekä ayurvedisiin hieronta ja käsittelytekniikoihin. Lakshmi hyödyntää ayurvedan lisäksi aroma- ja phytoterapiaa, joiden ansiosta sarjan tuotteet hellivät niin ihoa, mieltä kuin aistejakin. Kokonaisvaltainen hoitoelämys on taattu!


Tuotelinjat
Lakshmin kasvojenhoitotuotteista löytyy omat linjat erilaisille ihoille. Ihon tarpeet vaihtelevat jatkuvasti esimerkiksi iän, vuodenaikojen ja hoitotottumusten mukaan. Lakshmin kattavasta valikoimasta löytyy oikeanlaiset tuotteet iholle kuin iholle tilanteesta ja tarpeesta toiseen. 
Vatan tuotteet ovat tarkoitettu kuivalle, kosteutta janoavalle iholle. Pittan tuotteet rauhoittavat ja tasapainottavat herkkää ja ärtynyttä ihoa. Iiris tuotteet tyynnyttävät kaikkein reaktioherkimmänkin ihon. Puhdistusta ja raikkautta kaipaava iho puolestaan kiittää Kaphan tuotteista. Lisäksi Lakshmilta löytyy myös oma Anti-Age -linja, jonka tuotteet vastaavat kypsän aikuisen ihon tarpeisiin parhaiten.
 

Miksi suosia Lakshmin kaltaista laadukasta luonnonkosmetiikkaa?
Syitä on useita, mutta kerrottakoon nyt muutama tärkeimmästä päästä oleva pointti. Luonnonkosmetiikka on eettistä, turvallista ja aidosti tehokasta. Iho on elävä kudos, joten se tarvitsee elävää, luonnollista ja puhdasta ravintoa. Iho pystyy myös käyttämään luonnollisen ravinnon parhaiten hyödykseen. Luonnonkosmetiikka on hoitavilta ominaisuuksiltaan todellista luksusta iholle. Se sisältää luontoäidin aitoja aarteita, kuten esimerkiksi kylmäpuristettuja kasviöljyjä, kasviuutteita, kukkaisvesiä ja eteerisiä öljyjä. Synteettisten kosmetiikkatuotteiden teho perustuu myös luonnon raaka-aineisiin, mutta ne sisältävät vain murto-osan hoitavaa ainetta, sillä niissä on paljon esimerkiksi mineraaliöljyjä ja erilaisia muovijohdannaisia, jotka eivät kuulu kehoihimme. Synteettisten tuotteiden mineraaliöljyt, parabeenit, silikonit ja muovijohdannaiset antavat iholle hoidetulta tuntuvan pinnan, mutta ne eivät todellisuudessa ravitse tai hoida ihoa. Toisin kuin luonnon omat puhtaat raaka-aineet. Luonnonkosmetiikka sisältää elimistölle turvallisia kasviraaka-aineita ja valmistusmenetelmät ovat luontoa säästäviä. Luonnonkosmetiikka ei tue synteettisen kosmetiikan tavoin ihoa turvottavien tai kiristävien kemikaalien käyttöä, joilla luodaan hetken kestävää optista harhaa rypyttömästä ihosta. Anti-Age tuotteissaan luonnonkosmetiikka panostaa tehokkaisiin luonnon raaka-aineisiin, jotka oikeasti virkistävät ihon mikroverenkiertoa ja auttavat ihoa pysymään nuorekkaana, ravittuna, elastisena ja terveen värisenä. Lienee sanomattakin selvää, että suosimalla Lakshmin kaltaista laadukasta luonnonkosmetiikkaa saat illuusioiden sijaan todellista hoitoa iholle ja vastinetta rahoille. Ei siis ole ollenkaan ihme, että luonnonkosmetiikan myynti on nykyään vahvassa kasvussa!


Lähteitä:
Lakshmi
Rita Stiens - Totuus kosmetiikasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti